Кои сме ние

ВИДИ е бързо разрастваща се верига оптики, която предлага богат асортимент от висококачествени диоптрични рамки, премиум клас корекционни стъкла за очила, внимателно подбрани модели слънчеви очила от водещи световни брандове, водещи марки контактни лещи, разтвори за лещи и аксесоари.

Благодарение на успешните си бизнес партньорства с производители и вносители, осигуряваме на клиентите си изключително изгодни цени на целия асортимент от предлагани продукти, бързо обслужване и индивидуални решения за корекция на зрителните ви нужди. За максимално удобство на клиентите ни, разполагаме оптиките си в удобни локации като открити ритейл паркове и големи супермаркети със свободно и лесно паркиране.

Професионални решения за корекция на зрението при възрастни и деца

Изборът на очила в оптики ВИДИ е лесен и удобен.

В обектите ни ще бъдете посрещнати от професионалисти – офталмолози, оптометристи, оптици или консултанти, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите за вас очила или контактни лещи.

Нашите консултанти ще ви съдействат за избора на рамки, които най-добре подхождат на овала на лицето ви, цвета на кожата и косата ви.

  • Професионална консултация и обслужване
  • Решения и алтернативи за специфичните Ви зрителни нужди
  • Премиум клас стъкла SEIKO на неочаквано добри цени
  • Контактни лещи и разтвори от водещите световни производители на близки до доставните цени