Прогресивни диоптрични стъкла

Прогресивни диоптрични стъкла

SEIKO VISION X -

Въвеждащ продукт в премиум линията на прогресивните лещи SEIKO, предназначен за клиенти, търсещи бюджетно решение без компромиси в качеството. Технологията SEIKO DIGITAL SURFACING и дизайнът с прогресия на задната повърхност осигуряват с 25% по-широки зрителни зони за далечна, средна и близка дистанция в сравнение с лещи с прогресия на предната повърхност. Бърза и лесна адаптация и ясно зрение на всички дистанции. Чудесно съотношение между качество и цена.

SEIKO SINERGY XTRA -

Притежава всички характеристики на SEIKO VISION X. В допълнение със SEIKO SINERGY XTRA получавате отлична координация на зрителните полета на двете очи благодарение на технологията SEIKO 3D BINOCULAR RAY TRACING. Гарантира ясно зрение на всички дистанции.

SEIKO EMBLEM XTRAWIDE -

Притежава всички характеристики на SEIKO SINERGY XTRA. В допълнение със SEIKO EMBLEM XTRAWIDE получавате възможност за персонализирани параметри спрямо индивидуалните Ви нужди за четене и много по-широки зрителни зони на всички дистанции. Плюсовите лещи са с 20% по-тънки и леки в сравнение със SEIKO SINERGY XTRA. Препоръчват се за хора с по-високи диоптри и астигматизъм.

SEIKO PRIME X / PRIME XCEED -

Притежава всички характеристики на SEIKO EMBLEM XTRAWIDE. В допълнение получавате пълна персонализация на зрителните зони на всички дистанции спрямо избраната рамка и формата на лицето Ви.

SEIKO BRILLIANCE -

Притежава всички характеристики на SEIKO PRIME X / PRIME XCEED. В допълнение получавате възможност за съобразяване на дизайна на новите ви прогресивни лещи с такива, от които сте били доволни до момента, без значение от бранда им. Използваме специализиран софтуер за максимална индивидуализация.