Ваучери

ваучери оптики Види

Ако имате близък, който все отлага покупката на нови очила, можете да го изненадате с полезен подарък – чифт висококачествени слънчеви или диоптрични очила, изработени по индивидуална рецепта. Нашите подаръчни ваучери ви позволяват да подарявате винаги нужните неща на своите близки, без да се притеснявате относно техните специфични параметри.

Вие избирате на каква стойност да бъде подаръчният ваучер, а неговият бъдещ притежател ще може да реши сам какъв тип и колко броя продукти да закупи за тази сума от нашите магазини. Ваучерите, които ви предлагаме, са на стойност 50, 100 или 200лв и могат да бъдат използвани във всички оптики Види в страната.

Ваучерът е модерно и разумно решение, когато нямате никаква идея какво да подарите на специален човек. Вместо да давате пари на ръка, които може би няма да бъдат използвани разумно, подарете ваучер, с който да се погрижите за здравето на очите. Грижата за доброто зрение си остава най-добрият подарък, който бихте могли да поднесете на своите близки.